#ЕвропаСрещуCovid19

След като преди малко повече от месец ПГПЧЕ „Алеко Константинов“ – гр. Правец започна активна Информационна кампания за COVID-19, днес ние продължаваме да показваме на хората чрез нашите информационни канали какво да правят и какво не, как да се справят с наложените мерки и да останат информирани, и как трябва да сме отговорни един към друг.

Освен това, ние сме училище посланик на Европейския парламент. С помощта на Бюрото на Европейския парламент в България още веднъж ще докажем, че сме съпричастни и отговорни в създалата се ситуация като се присъединим към кампанията „Европа срещу Covid-19“. Целта на кампанията е да информира гражданите за действията, предприети от Европейския съюз в отговор на кризата, да покаже важността на единството и солидарността на всички нива, да популяризира послания към гражданите, свързани с пандемията и да спомага за борба с дезинформацията по темата.

След получаването на покана от страна на Бюрото на Европейския парламент в България, нашите младши и старши посланици от група „Посланици на Европейския парламент към ПГПЧЕ „Алеко Константинов“ – гр. Правец“ към ЕП веднага се отзоваха. Ето какво предизвикателство отправиха те към своите съученици и преподаватели – Кликни ТУК.

Всеки един гражданин може и да се информира допълнително за действията, които предприема ЕС като посети:

Следете нашите сайт и Фейсбук страница за последна информация, относно ЕС и COVID-19! #ЕвропаСрещуCovid19

От ръководството,
Посланици на Европейския парламент към ПГПЧЕ „Алеко Константинов“ – гр. Правец
и Технически екип на www.gpche-pravec.com