Halloween в ГПЧЕ

На 29 октомври учениците от ГПЧЕ отбелязаха празника на английските паралелки – Хелоуин. Цялото мероприятие бе организирано от учениците от Ученическия съвет на гимназията, а коридорите и фоайето на училището бяха украсени тематично.

u2

 

u3

 

u5

 

u4Освен призначните декори по коридорите, за всички ученици, които имаха желание да участват, бяха организирани два конкурса – за „Най-атрактивен тиквен фенер“, в който участие можеше да вземе всеки клас само с един фенер и „Най-оригинален костюм“, при който всеки се състезаваше индивидуално. Празничното и приповдигнато настроение витаеше през целия ден.

g1

t1

t3

t4Изложението на тиквените фенери във фоайето цял ден събираше погледите на всички ученици, както от ГПЧЕ, така и на най-малките от ОУ „Васил Левски“. Всеки спираше да се порадва на оригиналната и изкусна изработка, а и да даде гласа си за „Най-атрактивен тиквен фенер“. Регламентът позволяваше всеки да гласува за  победител в конкурса и да се почерпи с парче печена тиква и тиквеник.

g2

g3

14Маскираните ученици също не страдаха от липса на внимание, а в последното междучасие от учебния ден дефилираха в двора на училището. Както всичко хубаво, така и празника на английските паралелки наближаваше към своя край, а с него наближаваше и обявяването на големите победители в двата конкурса.

2

3

4

5

6

7

9

8

10

11

12

13Призът за „Най-атрактивен тиквен фенер“ беше колективен, а с награда бяха отличени трите фенера, събрали най-много гласове, а именно:

p1 I-во място: 9г клас – 166 гласа

 

 

 

 

 

 

p2 II-ро място: 10е клас – 137 гласа

 

 

 

 

 

 

p3 III-то място: 8а клас – 58 гласа

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Учениците с „Най-оригинални костюми“ бяха наградени със сепциални ръчно изработени медалиони. Избора на победител в тази категория беше далеч по труден, защото конкуренцията между участниците беше изключителна! Макар и трудно, в крайна сметка журито каза тежката си дума. Ето призьорите и в тази категория:

monika

I-во място: Моника Коцева – 12б клас 

 

 

anika

II-ро място: Аника Иванова – 10в клас

 

 

 

mario

III-то място: Марио Павлов – 12б клас

 

 

 

 

 

След края на празничния ден учениците от Ученическия съвет поднесоха най-сърдечните си благодарности на г-жа Меглена Вичева, г-н Цветан Милев и г-н Людмил Павлов за помощта и подкрепата, която им оказаха при организирането на празника на английските паралелки.