Признание за колектива на Езиковата гимназия в Правец

Трима преподаватели и една ученичка от ПГПЧЕ „ Алеко Константинов”, гр.Правец, бяха отличени на специална церемония, организирана от РУО, София област и МОН. Заместник-министър Таня Михайлова връчи грамоти и плакети на наградените директори, учители и ученици от областта.

Стефка Атанасова, старши преподавател по английски език, бе удостоена с почетното отличие на МОН „Неофит Рилски“ за дългогодишна, цялостна високопрофесионална трудова дейност в системата на училищното образование; Иванка Димова, старши учител по немски език, беше наградена от РУО за цялостен дългогодишен принос в образованието, а Мария Христова-Козарева, старши учител по английски език, получи отличието на РУО „ Учител на годината“.

Пола Димитрова, ученичка от 10 В клас, бе наградена за академични постижения, както и принос в обществения и културен живот на Гимназият. Самата Пола изрази удовлетворението си от наградата като сподели: „ Трудът ми беше възнаграден и станах „Ученик на годината“.

Наградите са заслужено признание за работата на екипа от директори, учители и ученици в ПГПЧЕ „ Алеко Константинов“ гр. Правец.